Sukset

Fischer CRS Classic Vasa

Fischer CRS Classic Vasa

 

 

Lisätietoja »

Järvinen Lapponia eräsuksi

JÄRVINEN LAPPONIA ERÄSUKSI

Järvisen legendaarinen sandwich-rakenteinen metsäsuksi.
Järvisen perinteinen suomupohja.

Pituudet 210, 260, 280, 300


Järvinen on palannut – ainakin sadasosan nopeampana. Takavuosina Järvinen oli suksimarkkinoiden ylivertainen merkki, joka kahmi mitaleita arvokisoissa. Kaikki suomalaiset hiihtolegendat Veikko Hakulisesta, Eero Mäntyrannasta, Siiri Rantaseen ja Juha Mietoon luottivat Soramäellä valmistettuihin suksiin. Nykypäivänä suksien tuotannosta vastaa Kiteen suksitehdas. Suksien hinnat on pyritty saamaan mahdollisimman kilpailukykyisiksi ja samalla laatu on pidetty hyvällä tasolla.


Järvisillä on hyvä hiihtää, sukset ovat testatusti toimivia, hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia ja sopivat koko kansan talvikuntoiluun.

Taatusti laadukasta, testatusti toimivaa ja harrastajan kukkarolle sopivaa. Suksi suomalaiselle.
Järvisen tuoteperheestä löytyy kaikki hiihtämiseen tarvittavat perustuotteet.

Lisätietoja »

Karhu Bear Skin Pro 20

KARHU BEAR SKIN – SUOMALAISELLA AMMATTITAIDOLLA

Karhu Bear Skin karvapohjasukset valmistetaan Kiteen suksitehtaalla, jossa mohairpohjalla olevia pitopohjasuksia tehtiin jo 80-luvun alussa varsinkin Pohjois-Amerikan markkinoille. Aktiiviselle hiihtäjälle tarkoitetussa kevyessä, kennorunkoisessa Karhu Bear Skin Pro 20 suksessa pitokarva on 100 % mohairia.

Karvapohjasuksien muoto- ja jäykkyysvaatimukset ovat erittäin tarkat, ja siksi Karhu haluaa valmistaa Bear Skin sukset Kiteen tehtaan kokemuksella ja ammattitaidolla. Erityistä huomiota on kiinnitetty hyvään pitoon ja vuorohiihdon liukuominaisuuksiin. Suksien muotokontrolli ja jäykkyys varmistetaan normaalin tuotantoprosessin ohella myös Ski Selector –mittalaitteella. Kaikkiin Bear Skin suksiin on kiinnitetty Ski Selector tarra, jossa on suksen käyttäjän mukaan ilmoitettu hiihtäjän paino.

Karhun Bear Skin Pro 20 sukset ovat heti siteiden kiinnityksen jälkeen käyttövalmiit. Kilpatason pohjamateriaali on esivoideltu liukupinnoiltaan Optiwaxin kulutusta kestävällä fluoripitoisella luistonauhalla.

Karhun karvapohjasukset ovat täysin voitelemattoman, uudistuneen Optigrip-suksen ohella kotimainen uutuus kuluttajalle, joka haluaa suksiltaan sekä laadukkuutta että helppokäyttöisyyttä.

Pituus: 175 / 183 / 190 / 197 / 203 cm. Sivuleikkaus: 44

Bear Skin Pro 20 on kennorakenteinen suksi, jota ei tarvitse pitovoidella. Suksen pitoalueella on kulutusta kestävä mohair-karva. Bear Skin Pro 20 on rakenteeltaan ja muodoltaan suunniteltu vaativan kuntoilijan käyttöön. Suksen käyttöalue on laaja, ja se on parhaimmillaan tiivispohjaisilla alustoilla.

 • Kenno- / PU-rakenne
 • Hiili- ja lasikuitulujitteet
 • Mohair pitokarva
 • Kilpasuksen grafiittipohja
 • Made in Finland
 • Esivoideltu pohja
 • Yleiskelin pohjahionta
 • Ski Selector mittaus ja tarra

KARHU BEAR SKIN PRO karvapohjasuksen hoito-ohje

Pitopohjakarvan voi puhdistaa siihen tarkoitetulla puhdistusaineella.

Puhdistus- ja hoitoainetta ei saa kuitenkaan suihkuttaa eikä kaataa suoraan karvan pinnalle, koska liuottimia sisältävät puhdistus- ja hoitoaineet voivat irrottaa pitokarvan liimauksen.

Suihkuta puhdistusainetta vähän nukkaamattomaan liinaan ja puhdista pitokarvapohja liinalla.

Lisätietoja »

Peltonen Acadia Classic

Laadukas kilpapohja ja erikoisen kevyt Aircell-runkorakenne tekevät Acadia-suksista urheilullisen harrastehiihtäjän luotettavan kumppanin. Luistelusuksen valmistuksessa korostetaan suksen suuntavakautta. Perinteisen suksen elastinen voidepesä tekee suksista erittäin helposti hiihdettävät. Sekä luistelu- että perinteisen tyylin sukset valmistetaan siteen säädön mahdollistavalla NIS-sidelevyllä.

Lisätietoja »

Peltonen Astra Classic

Suomessa valmistettu suksi harrastehiihtäjälle. Suksen PRG 3600 -grafiittipohja ja ilmakanavarunko tarjoavat runsaasti hiihtonautintoa kaikissa olosuhteissa. Astra-suksia valmistetaan useita painoluokkia, joista löytyy runsaasti vaihtoehtoja eri pituisille ja painoisille hiihtäjille. Saatavana Nis-levyllä tai ilman.

Lisätietoja »

Peltonen Delta

Delta on aloittelijan tai joitakin kertoja vuodessa hiihtävän käyttäjän laadukas perussuksi. Suksissa on tyylikäs ulkonäkö ja kestävä cap-rakenne. Helppokäyttöiset Rex-pikavoiteet sopivat käytettäväksi yhdessä helppohoitoisen pohjamateriaalin kanssa. Saatavana myös step-pitopohjalla. Valikoimasta löytyy runsaasti pituuksia niin lapsille kuin aikuisille.

Lisätietoja »

Peltonen SkinPro pitokarvasuksi

Peltonen SkinPro - Ennennäkemättömän hyvän kuluttajapalautteen saaneet SkinPro -pitokarvasukset saatavana nyt entistä laajemmalla jäykkyysvalikoimalla – uutuutena stiff+ -jäykkyys raskaansarjan hiihtäjille. Varma pito ja hyvä luisto kaikilla kunnostetuilla laduilla. Voideltavia suksia vastaava luisto, myös alamäessä ja tasatyönnössä. Ensimmäinen skin-suksi, joka on alusta asti suunniteltu toimimaan yhdessä pitokarvan kanssa.

Suksen toiminnallisuutta voidaan säätää helposti siirrettävän NIS-siteen avulla, esimerkiksi eripainoisille hiihtäjille tai hiihtotyylin mukaan.

Lisätietoja »

Peltonen Supra X luistelusuksi

Supra X on täysin uusi, kilpahiihtoon suunniteltu luistelusuksi. Parannettu Aircell-rakenne yhdistettynä uudelleen muotoiltuun kärkeen ja kantaan tekee hiihdosta vakaampaa ja rennompaa. Suksen entistä kantavampi etuosa parantaa luisto-ominaisuuksia ylämäkihiihdossa. Uusi matalampi profiili parantaa luistoa kaikissa keliolosuhteissa. Sukset on varustettu uudella Nano High Speed -pohjamateriaalilla, mikä parantaa luistoa kovissa nopeuksissa. Saatavan myös punaisella, märälle lumelle soveltuvalla Nano High Speed Wet -pohjamateriaalilla.

Lisätietoja »

Peltonen Zenith perinteisen sukset

Zenith on hiihtomaailman klassikko, joka tarjoaa paljon ominaisuuksia joita tavallisesti nähdään vasta kalliimman hintaluokan suksissa. 

Lisätietoja »

Yoko metsäsuksi hanki BC

Metsästykseen ja pehmeään lumeen, pitopohjalla.

Yoko YXF Hanki BC on Bear Claw-pitopohjalla varustettu erikoissuksi metsästykseen ja vaikeakulkuiseen, pehmeälumiseen vaellusmaastoon.

 • Leveys 70mm
 • Pituudet 210cm, 225cm ja 250cm
 • ABS-cap, vaneri-/PU-vaahtoydin
 • Bear Claw -pitopohja (suomupohja): pitoalueen suomukuvion ansiosta Hanki BC -suksia ei tarvitse voidella

Lisätietoja »

Yoko YXS optigrip 2.0 pitopohjasuksi

Yoko YXS optigrip 2.0 pitopohjasuksi

Pituus: 175/183/190/197/203/208 cm

Sivuleikkaus: 44-44-44 mm

Väri: Sininen

Yksityiskohdat

Kuntoilijoille suunniteltu laajan kelialueen (+5 - -20C) voiteluvapaa puurunkoinen suksi.

YXS sarjan suksissa on Optigrip® 2.0 pinnoite. Suksien ilmakanavoitu puurunko ja Optigrip® 2.0 pinnoite tekevät suksesta loistavan valinnan perinteisen tyylin hiihtäjälle. Suksi tarjoa hyvän pidon ja liu'un kaikissa sää- ja lumiolosuhteissa ilman voitelua. Suksi on täysin voiteluvapaa ja aina valmis käytettäväksi. Nauti hiihtämisen helppoudesta!

 

Lisätietoja »