Miesten pyörät

Tyylikäs kaupunkipyörä miehille.

Lisätietoja »

Madison Hyprid Torino 28

Huippukomponenteilla varustettu keveä kulkuri. 21- vaihteinen Torino Hybrid on alumiinirungon ansiosta kevyt ja tukeva sekä nopeakulkuinen käyttöpyörä. Shimano Altus-vaihteisto EazyFire-vaihtimin antaa laajan välitysalueen. Zoom levyjarrut pysäyttävät myös vaikeissa olosuhteissa.

Lisätietoja »

Madison Napoli

Madisonin hybridipyörät ovat hintaluokassaan huippukomponenteilla varustetuttuja kevyitä menopelejä. 28" renkailla varustettu 21- vaihteinen hybridipyörä on alumiinirungon ansiosta kevyt ja tukeva sekä nopeakulkuinen käyttöpyörä. Shimano Altus- vaihteisto EazyFire- vaihtimin antaa laajan välitysalueen ja Zoom levyjarrut pysäyttävät tehokkaasti myös vaikeissa olosuhteissa. Pyörään on helppo lisätä varusteita valmiiden kiinnityspaikkojen ansiosta. Miehille ja naisille on omat mallit. Hybrdi-pyörät ovat saaneet täysin uuden raikkaan ulkoasun kaudelle 2017!

Lisätietoja »

Madison Sport Hyprid Sorrento 28

Sorrento on 24- vaihteinen varusteltu pyörä vaativaan käyttöön. Se on saanut täysin uuden raikkaan ulkoasun kaudelle 2017. Laadukkaan semi-hydroformatun alumiinirungon ansiosta se on kevyt ja tukeva sekä nopeakulkuinen kulkupeli kaikkiin olosuhteisiin. Hyvä perusvarustus erityisen kilpailukykyiseen hintaan. Lukittava joustohaarukka toimii mainiosti eri ajo-olosuhteissa tarpeen mukaan. Shimano Acera-vaihteisto EazyFire-vaihtimin antaa laajan välitysalueen ja Zoom levyjarrut pysäyttävät myös vaikeissa olosuhteissa

Lisätietoja »

Tunturi RX 400 S

Tunturi RX400 S on joustohaarukalla varustettu hybridipyörä hiekka- ja asfalttiteille. RX400 S: ssa on 24-vaihdetta, hydrauliset levyjarrut ja kevyesti rullaavat pistosuojatut renkaat. Ajomukavuutta lisäävät ergonomiset kädensijat.

Värit: Musta/oranssi-valkoinen

Lisätietoja »

Tunturi RX 500

Tunturi RX500 on sporttinen, 24-vaihteinen hybridipyörä työmatkoille ja pyörälenkeille. RX500 on varustettu hydraulisilla levyjarruilla, pistosuojatuilla renkailla ja säädettävällä ohjainkannattimella, jolla ajoasennon saa muokattua joko pystymmäksi tai nojaavammaksi. Ajomukavuutta lisäävät ergonomiset kädensijat.

Värit: Musta/sininen-valkoinen

Lisätietoja »

Tunturi RX 700

Tunturi RX700 on hydraulisilla levyjarruilla varustettu kevyesti rullaava 27-vaihteinen hybridipyörä, joka on parhaimmillaan työmatkoilla ja kuntolenkeillä. RX700 on varustettu mm. pistosuojatuilla renkailla ja säädettävällä ohjainkannattimella, jolla ajoasennon saa muokattua joko pystymmäksi tai nojaavammaksi. Ajomukavuutta lisäävät ergonomiset kädensijat.

Värit: Mattamusta/mintunvihreä

Lisätietoja »