Naisten pyörät

Madison Classic-line Jubileum 28

Jubileum on juhlamallimme jonka tyylikkääseen ulkonäköön, ajotuntumaan ja käyttömukavuuteen ihastut joka kerta uudelleen. Laadukkaasta HiTen-teräksestä valmistettu runko ja Shimano Nexus 3 vaihteistolla ja jalkajarrulla varusteltu pyörä on huoleton ja helppo käsitellä. Värikoodatut ruskeat kädensijat, istuin ja polyrottinkikori sopivat täydellisesti juhlamallimme ajattomaan ulkonäköön. Miehille ja naisille omat runkomallit.

Lisätietoja »

Madison Iine Garda 28

Garda on vauhdikas citypyörä parhaimmillaan. Siinä on vakiovarusteiden lisäksi säädettävä ohjainkannatin ja vakuutusyhtiöiden hyväksymä ABUS-turvalukko. Mallistossa on monta suosittua väriä. Garda-pyörän hinta-laatusuhde on ylivoimainen ja malli sopii sekä tytöille että naisille.Tämän ketterän citypyörän voi saada jalkajarrullisena joko Shimano Nexus 3- tai 7-vaihteisena. Garda-pyörää on saatavissa 28”renkailla 51cm runkokorkeudella ja uutuutena myös 26” renkailla 45cm runkokorkeudella.
Kolmeveihteinen hopea Garda on saanut kauselle 2017 uuden ulkoasun.

 

 

Lisätietoja »

Madison Sport Hyprid Sorrento 24-vaihteinen

Sorrento on 24- vaihteinen varusteltu pyörä vaativaan käyttöön. Se on saanut täysin uuden raikkaan ulkoasun kaudelle 2017. Laadukkaan semi-hydroformatun alumiinirungon ansiosta se on kevyt ja tukeva sekä nopeakulkuinen kulkupeli kaikkiin olosuhteisiin. Hyvä perusvarustus erityisen kilpailukykyiseen hintaan. Lukittava joustohaarukka toimii mainiosti eri ajo-olosuhteissa tarpeen mukaan. Shimano Acera-vaihteisto EazyFire-vaihtimin antaa laajan välitysalueen ja Zoom levyjarrut pysäyttävät myös vaikeissa olosuhteissa

Lisätietoja »

Madison Traditional-line Budapest 28

Budapest-pyörän design yhdistelee onnistuneesti retroa ja modernia minimalismia. Kaudelle 2016 runkoa uudistettiin modernimpaan suuntaan tyyliä unohtamatta. Pyörässä on ergonomiset kädensijat, säädettävä ohjainkannatin, ABUS-turvalukko, tavarateline ja laadukas etukori. Matala runko tekee ajamaan lähtemisen vaivattomaksi. Budapest-pyörää on saatavana Shimano Nexus 3- ja 7-vaihteisena ja aina jalkajarrullisena. Hyppää kyytiin ja nauti.

Lisätietoja »

Matalarunkoinen Tunturi Cozy helpottaa pyöräilyä.

Lisätietoja »

Tunturi Elina

Tunturi Elinan perinteinen runkomuotoilu ja laadukkaat materiaalit takaavat, että tämä klassikkopyörä kestää aikaa ja kilometrejä. Mukavuutta pyöräilyyn tuo pysty ajoasento, leveä istuin sekä matala jalannostokorkeus.

Lisätietoja »

Tunturi Elle

Nautinnollista pyöräilyä elegantilla Tunturi Ellellä.

Lisätietoja »

Tunturi RX 400 S

Tunturi RX400 S on joustohaarukalla varustettu hybridipyörä hiekka- ja asfalttiteille. RX400 S: ssa on 24-vaihdetta, hydrauliset levyjarrut ja kevyesti rullaavat pistosuojatut renkaat. Ajomukavuutta lisäävät ergonomiset kädensijat.

Värit: Musta/turkoosi-valkoinen

Lisätietoja »

Tunturi RX 500

Tunturi RX500 on sporttinen, 24-vaihteinen hybridipyörä työmatkoille ja pyörälenkeille. RX500 on varustettu hydraulisilla levyjarruilla, pistosuojatuilla renkailla ja säädettävällä ohjainkannattimella, jolla ajoasennon saa muokattua joko pystymmäksi tai nojaavammaksi. Ajomukavuutta lisäävät ergonomiset kädensijat.

Värit: Valkoinen/sininen-musta ja Lila/pinkki-valkoinen

Lisätietoja »

Tunturi RX 700

Tunturi RX700 on hydraulisilla levyjarruilla varustettu kevyesti rullaava 27-vaihteinen hybridipyörä, joka on parhaimmillaan työmatkoilla ja kuntolenkeillä. RX700 on varustettu mm. pistosuojatuilla renkailla ja säädettävällä ohjainkannattimella, jolla ajoasennon saa muokattua joko pystymmäksi tai nojaavammaksi. Ajomukavuutta lisäävät ergonomiset kädensijat.

Värit: Mattamusta/mintunvihreä

Lisätietoja »

Käytännöllinen kaupunkipyörä matalalla jalannostokorkeudella.

Lisätietoja »

Tunturi Tiffany

Käytännöllinen teräsrunkoinen citypyörä naisille.

Lisätietoja »

Tunturi Viva

Tunturi Vivassa on 7-vaihteinen napavaihteisto sekä jalka- ja käsijarru. Se on luotettava ja helppokäyttöinen, alumiinirunkoinen kaupunkipyörä, jossa on kaupunkiliikenteeseen suunniteltu pysty ajoasento.

Värit: Lila/pinkki ja valkoinen/vihreä

Lisätietoja »