Lasten pyörät 20" - 12"

Candy 20

Tunturi Candy 20″ on kevytkulkuinen tyttöjen pyörä. 20-tuuman renkailla varustetussa Candyssä on alumiinirunko, kolme vaihdetta ja turvallinen jalkajarru. Valkoisessa etukorissa saa kuljetettua omat aarteet mukavasti. Pystyn ajoasennon ansiosta on helpompaa huomioida muu liikenne. Pyörä sopii 110-125 cm lapselle.

Värit: Pinkki ja turkoosi

Lisätietoja »

Energy 20

Joustohaarukalla varusteltu nuorten poikien pyörä. Kolmivaihteisessa Tunturi Energy 20″:ssa on pitkät lokasuojat, tavarateline ja turvallinen jalkajarru. Pystyn ajoasennon ansiosta on helpompaa huomioida muu liikenne. Pyörä sopii 110-125 cm lapselle.

Värit: Musta/oranssi ja sininen/lime

Lisätietoja »

Madison Emma tyttöjen 20

Apupyörien jäädessä pois ja retkien pidentyessä Emma on oikea valinta. Pyörästä on saatavilla kaksi mallia; tyylikäs pinkki-valkoinen yksivaihteinen pyörä ja upea violetti pyörä Nexus 3-vaihteilla. Molemmissa vauhdikkaat kuviot rungossa. Emma-pyörät ovat KidFit –vaatimusten mukaisia ja varustettu käsi- ja jalkajarrulla. Niiden ajoasento on helppo ja turvallinen ja pyörät ovat kevyitä polkea.

Lisätietoja »

Madison Fury poikien 20

Vähän isommille vauhtiveikoille Madison-mallistosta löytyy Kid Fit -vaatimusten mukaiset Fury-pyörät. Näissä BMX-henkisissä pyörissä on vakiovarusteena lokasuojat, soittokello sekä käsi- ja jalkajarru. BMX-fiilis, ärhäkkä musta väri ja vauhdikas design tekevät Fury-pyörästä monen vesselin unelmapyörän. Fury-pyörien ajoasento on turvallisen pysty jolloin liikenteen seuraaminen ja ajaminen on helppoa. 

Poikien Fury-pyörä 1- tai 3 vaihteisena.
 


 

Lisätietoja »

Madison Helmi tyttöjen 16

Helmi- pyörän värit sekä design ovat monen pikkutytön mieleen. Pyörä on suunniteltu KidFit -vaatimuksia noudattaen. Ensialkuun matkaan voi lähteä säädettävien, tukevien apupyörien avustuksella ja ajovarmuuden löytyessä apupyörät voi irrottaa helposti. Pyörän etukoreissa matkaavat lapsen lelut sekä muut tärkeät pikkuasiat.

Lisätietoja »

Madison Ilmari 12

Ilmari on jokaisen pikkuvesselin toivekiituri joka täyttää KidFit-vaatimukset. Satulaan asennettu satulakahva lisää käyttömukavuutta ja helposti irroitettava pikalukitteinen työntötanko helpottaa ajoharjoittelua Pyörästä löytyy leveät ja säädettävät apupyörät, jotka voi taitojen karttuessa irrottaa. Vakiovarusteina tyylikkäissä menopelissä on kello, lokasuojat ja luotettava jalkajarru.
 

Lisätietoja »

Madison Luna tyttöjen 12

Luna pyörän värit sekä design on monen pikkutytön mieleen. Pyörä on suunniteltu KidFit -vaatimuksia noudattaen. Luna-pyörän satulaan asennettu satulakahva lisää käyttömukavuutta ja helposti irroitettava pikalukitteinen työntötanko helpottaa ajoharjoittelua. Ensialkuun matkaan voi lähteä säädettävien, tukevien apupyörien avustuksella. Ajovarmuuden löytyessä apupyörät voi irrottaa helposti. Etukoreissa matkaavat lapsen lelut sekä muut tärkeät pikkuasiat.

Lisätietoja »

Madison poikien Sampo

Sampo on jokaisen pikkuvesselin toivekiituri, joka täyttää KidFit-vaatimukset. Pyörästä löytyy säädettävät apupyörät, jotka voidaan taitojen karttuessa irroittaa.
Vakiovarusteina tässä tyylikkäässä pyörässä on soittokello, lokasuojat ja luotettavat jalkajarrut.

Lisätietoja »

Matrix 20

Sporttinen, alumiinirunkoinen pyörä nuorille pojille. Kolmivaihteisessa Tunturi Matrix 20″:ssa on joustohaarukka, joka vaimentaa töyssyjä. Jalkajarrun lisäksi pyörä on varusteltu etulevyjarrulla. Pystyn ajoasennon ansiosta on helpompaa huomioida muu liikenne. Pyörä sopii 110-125 cm lapselle.

Värit: Mattamusta/lime

Lisätietoja »

Noomi 16

Tunturi Noomi 16″ on pienten tyttöjen kevytkulkuinen pyörä, joka on varustettu etukorilla. 16-tuuman renkailla varustetussa Noomissa on vakiovarusteena ajoharjoittelua edistävät säädettävät apupyörät ja täyskattava ketjusuoja. Noomissa on alumiinirunko ja turvallinen jalkajarru. Pystyn ajoasennon ansiosta on helpompaa huomioida muu liikenne. Pyörä sopii 90-110 cm lapselle.

Värit: Pinkki/lila

Lisätietoja »

Poni 12

Tunturi Poni 12″ on hurmaava ilmestys kotipihoilla ja puistoteillä. Säädettävillä apupyörillä ja täyskattavalla ketjusuojalla varusteltu alumiinirunkoinen Poni 12″ on turvallinen pyörä pyöräilyn ensimetreille. Poni 12″ sopii 80-100 cm henkilölle.

Värit: Vihreä ja punainen

Lisätietoja »

Poni 16

Tunturi Poni 16” sopii niin tytöille kuin pojille. Alumiinirunkoinen Poni on varusteltu täyskattavalla ketjusuojalla ja vakiovarusteisiin kuuluu apupyörät, joilla ajoharjoittelu sujuu turvallisesti. Pystyn ajoasennon ansiosta on helpompaa huomioida muu liikenne. Pyörä sopii 90-110 cm lapselle.

Värit: Vihreä ja punainen

Lisätietoja »

Ralli 12

Tunturi Ralli 12″ on luotettava pyörä pyöräilyn ensimetreille. 12-tuuman renkailla varustetussa Ralli 12″:ssa on pysty ajosento ja ajoharjoittelua edistävät säädettävät apupyörät. Ralli 12″:ssa on alumiinirunko sekä turvallinen jalkajarru. Se sopii 80-100 cm lapselle.

Värit: Sininen/valkoinen

Lisätietoja »

Rocky 16

Pikkupoikien pyörä, jossa on kolme vaihdetta ja turvallinen jalkajarru. Tunturi Rocky 16″ vakiovarusteisiin kuuluu ajoharjoittelua edistävät säädettävät apupyörät ja täyskattava ketjusuoja. Pystyn ajoasennon ansiosta on helpompaa huomioida muu liikenne. Pyörä sopii 90-110 cm lapselle.

Värit: Mattasininen/oranssi

Lisätietoja »

Shock 16

Tunturi Shock 16″ on pikkupoikien alumiinirunkoinen pyörä. Se on varusteltu joustohaarukalle ja sporttisilla lokasuojilla. uluu täyskattava ketjusuoja ja säädettävät apupyörät. Pystyn ajoasennon ansiosta on helpompaa huomioida muu liikenne. Pyörä sopii 90-110 cm lapselle.

Värit: Mattasininen/lime

Lisätietoja »

Taika 12

Tunturi Taika 12″ on luotettava pyörä pyöräilyn ensimetreille. 12-tuuman renkailla varustetussa Taika 12″:ssa on pysty ajosento ja ajoharjoittelua edistävät säädettävät apupyörät. Taika 12″:ssa on alumiinirunko sekä turvallinen jalkajarru. Se sopii 80-100 cm lapselle.

Värit: Pinkki/valkoinen

Lisätietoja »

Tunturi Poni -potkupyörä

Tunturi Poni -potkupyörällä oppii helposti liikkumaan. Motoriikka ja tasapaino kehittyvät kuin itsestään. Poni-potkupyörässä on kevyt alumiinirunko ja pysty ajoasento. Se sopii 80-100 cm lapselle.

Värit: Vihreä ja punainen

Lisätietoja »