Coast FL85R otsavalaisin

99,00  sis. alv 24%

Coast FL85R on tehokas otsavalaisin, jota voi käyttää joko akulla tai paristoilla. Valaisimen mukana tulevan akun voi ladata mukana tulevan tai muiden yleisien USB-latauslaitteiden avulla. Valaisimessa on Pure Beam -valokeilan säätömekanismi, jolla valokeila voidaan nopeasti muuttaa laajakeilasta pistevaloon ja takaisin. Lisäksi FL85R valaisimessa on punainen valo, joka ehkäisee tilapäistä pimeäsokeutta.

Flex Charge
Coast Flex Charge -järjestelmän avulla voit ladata valaisimen mukana tulleet akut joko siten, että akut ovat valaisimen sisällä tai sen ulkopuolella. Lataamiseen voidaan käyttää joko AC/DC- tai USB-lähdettä. Coast Flex Charge -valaisinten mukana toimitetaan jokaiselle lataustyypille sopiva adapteri/muuntaja. Toisin sanoen, Coast Flex Charge -valaisimet voidaan ladata lähes missä tahansa paikassa, jossa virtaa vain on saatavilla!

Dual Power
Coast Dual Power -valaisimet toimivat sekä tavallisilla alkaliparistoilla että erityisillä Coast-akuilla. Dual Power -valaisinten mukana toimitetaan sekä paristot että akut ja molemmille sopivat paristo/akkukotelot. Coast Dual Power -valaisimet ovat aina valmiina!

Paino: 128 gr
Valoteho: 540 / 75 lm
Kantama: 172 / 63 m
Paloaika: 2 h – 17 h

Osasto:

Lisätiedot

Paino 0,4 kg (kilogramma)