Uovision riistakameran akku DB6-12

35,00  sis. alv 24%

Uovision 6V riistakamera akku on tarpeellinen lisävaruste kun riistakameralla kuvataan paljon tai se jätetään pidemmäksi aikaa valmiustilaan ilman säännöllistä valvontaa. Uovision riistakamera toimii ulkoisella akulla myös talviolosuhteissa normaaleja alkaliparistoja paremmin. Akun käyttö edellyttää aina myös akkujohdon hankintaa kameran ja akun väliin.

Kuvaus

Uovision 6V riistakamera akun kuori on mustaa ABS kovamuovia. Täysin suljettu akku on huoltovapaa ja automaattisesti venttiilisäätöinen.

Uovision 6V riistakamera akku soveltuu jaksottaiseen tai valmiustilakäyttöön. Käytettäessä riistakamerassa ulkoista akkua, voidaan kamerassa pitää myös paristot paikoillaan samanaikaisesti. Akun uudelleen latauksen ajaksi, tulee akku kuitenkin irrottaa kamerasta. Akku ladataan uudelleen 6V yhteensopivalla akkulaturilla esim Uovision Power Charger avulla. Akkulaturin suositeltu latausvirta pienempi kuin 3A omaavat laturit.

HUOM! Älä päästä akun napajännitettä laskemaan liian alas kylmällä kelillä sillä se voi vaurioittaa akkua. Kamerat yleensä lopettavat akun käytön napajännitteen ollessa 5,2V tai vähemmän.

* Uovision riistakamera akku ympärivuotiseen käyttöön
* 6V jännite
* Kapasiteetti: 12Ah
* Yhteensopiva kaikkien 6V jännitteen omaavien riistakameroiden kanssa
* Huoltovapaa ja venttiilisäätöinen
* Kuori mustaa ABS kovamuovia
* Standardi F1 liitäntä
* Käyttölämpötila: -18°C … +50°C
* Suositeltu latauslämpötila: +25°C
* Akku saapuu valmiiksi tehdasladattuna
* Akku on aina irrotettava kamerasta latauksen ajaksi
* Oletettu käyttöikäarvio +18°C: 3 vuotta tai 250 purkua (100% tyhjä)
* CE hyväksytty ja valmistettu ISO9001 standardin mukaisesti

Takuu valmistus tai materiaalivirheille: ½ vuotta (6kk)

Lisätiedot

Paino 2,5 kg (kilogramma)